By / 22nd mai, 2018 / NOUTĂŢI / No Comments

Dacă vrei un weekend relaxant la munte, în mijlocul naturii, într-un loc liniștit, cu aer curat și cu păduri întinse, stațiunea Slanic Moldova din județul Bacău, cu ale sale unități de cazare, este locația perfectă. Aceasta este una dintre cele mai frumoase stațiuni balneare din România, fiind cunoscută în rândul turiștilor datorită izvoarelor sale minerale.

Aici, vei fi departe de aglomerația și agitația orașului, vei fi vecin cu pădurea și cu râul Slănic, vei fi înconjurat de verdeață și te poți bucura de o panoramă deosebită asupra stațiunii.

Poți face plimbări și drumeții încăntătoare prin împrejurimi, vizitând:  Cazinoul care este amplasat în Parcul Central și care domină prin mărimea și prin arhitectura sa, Parcul Central, o oază de verdeață cu alei ornate cu brazi, flori și fântâni arteziene, Traseul celor 300 de trepte, Cheile și cascada Slănicului, Aleea Izvoarelor, Salina de la Târgu Ocna, Mănăstirea „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, poți admira panorama Slănicului de la punctul de belvedere sau pur și simplu poți savura frumusețea naturii neatinse.

vila Moldavia Class- Slanic Moldova

vila Moldavia Class- Slanic Moldova

Vila Moldavia Class ****- Slanic Moldova

Vila Moldavia Class **** este amplasată la 500 de metri de pârtia de schi Nemira și la 700 de metri de centrul stațiunii, într-o liniște absolută, întreruptă doar de ciripitul păsărilor și de plesniturile lemnului încins la grătar. Cele 6 apartamente ale locației reprezintă locul de odihnă ideal pentru un weekend relaxant la munte. Toate apartamentele au dotări moderne, de patru stele, baie la dormitor, baie de serviciu, un living spațios, un loc pentru servit masa, TV LCD cu programe prin cablu și internet Wi fi gratuit. Pentru gătit ai la dispoziție o bucătărie open space complet utilată și mobilată. Vila a primit până în prezent, doar review-uri excelente pe binecunoscutul site de recenzii privind călătoriile din întreaga lume, TripAdvisor, din această cauză fiind preferată de către mulți ca si cazare Slanic Moldova.

Copiii își pot petrece timpul în siguranță într-un spațiu amenajat special pentru ei. Cei mari se pot relaxa la saună sau la jacuzzi. Alături de cei dragi poți încinge grătarul pentru a savura preparate calde și gustoase. În cadrul vilei se află o sală multifunțională care poate fi folosită de către cei cazați pentru a organiza petreceri, trainguri, seminarii, ședințe sau altfel de întâlniri.

Până la data de 20.12.2018, tariful pentru o noapte de cazare este de 350 lei/noapte, perioada minimă de ședere fiind de 2 nopți. Pentru rezervare este nevoie să se achite un avans. O galerie completă de imagini și mai multe detalii importante despre această unitate de cazare se găsesc pe pagina noastra web, www.moldaviaclass.ro: