VILA MOLDAVIA CLASS

Vila Moldavia Class ****- Slanic Moldova

Vila Moldavia Class ****- Slanic Moldova

Dacă vă gândiţi să petreceţi un sejur perfect, să respiraţi aerul curat din Staţiunea Slănic Moldova, să vizitaţi izvoarele tămăduitoare, să admiraţi semeţia naturii, să ascultaţi susurul râului Slanic, atunci vila Moldavia Class **** este alegerea perfectă.

Vila Moldavia Class **** se află la o distanţă de aproximativ 0.7 km de centrul staţiunii, la 0.5 km de pârtia de schi NEMIRA şi se numără printre cele mai bune alegeri pentru cazare în Slănic Moldova. Este poziţionată pe malul stâng al râului Slanic în apropierea DN12B, în zona pieţei agroalimentare din localitate.

Cu o capacitate de 6 apartamente spaţioase, vila Moldavia Class **** îţi oferă toate serviciile, condiţiile şi confortul unui hotel modern. Vila este structurată astfel: la fiecare nivel sunt câte 2 apartamente cu o suprafaţă de 65 mp fiecare.

Fiecare apartament are în componenţă un living spaţios (dotat cu canapea extensibilă), loc de servit masa, o cameră cu pat matrimonial, baie la dormitor, baie de serviciu, bucătărie tip open space complet utilată şi balcon. Toate apartamentele sunt dotate cu câte 2 TV + cablu, internet wireless, încălzire şi apă caldă asigurată cu centrală proprie pe gaz.

Oaspeţii noştri se pot relaxa în cadrul vilei Moldavia Class la saună şi jacuzzi.

În curtea interioara a vilei este amenajată o zonă de relaxare cu loc de joacă pentru copii, 3 foişoare acoperite din care doua au si gratar  şi loc pentru ceaun.

Parcarea se află în faţa vilei şi este supravegheată video.

Atracţii şi obiective turistice în Slănic Moldova

Dintre multele atracţii ale zonei amintim: renumitele izvoare minerale din Slănic Moldova, traseul turistic “300 de scări”, parcul din Slănic Moldova, Cazinoul Slănic Moldova, pârtia de schi din Slanic Moldova, cheile şi cascada Slănicului, sala de sport din localitate, terenurile de tenis de câmp, etc. La doar 14 km se află salina Tg. Ocna amplasată la 240 m adâncime şi care oferă condiţii optime pentru relaxare, mişcare pe terenurile de minifotbal, baschet, tenis de masă, tratarea afecţiunilor respiratorii, reculegere sufletească în lăcaşul sfânt al bisericii Sfânta Varvara şi cunoaştere în cadrul „Muzeului Sării”. Într-un mirific decor, la doar 6 km, pe Muntele Bolovanu se află amplasată Mănăstirea “Sfântul Voievod Ştefan cel Mare”, un loc de pelerinaj cu o puternică încărcătură spirituală.

Vă invităm să vizionaţi un tur virtual al vilei Moldavia Class**** din Slănic Moldova