Apartamente Vila Moldavia Class

Situat in Slanic Moldova, judetul Bacau, pe malul raului Slanic si la poalele muntilor Nemira , vila Moldavia Class este locul perfect pentru a-ti incarca bateriile si a te relaxa. Fie ca iti doresti sa explorezi frumusetea naturii, pe traseele montane din zona, sau pur si simplu sa fii departe de zgomotul si poluarea orasului Vila Moldavia Class se numara printre cele mai bune alegeri pentru cazare in Slanic Moldova.

Moldavia Class exterior vara

Vila Moldavia Class se afla la o distanta de aprox. 0.7 km de centrul statiunii si la aprox. 0.5 km de partia de schi NEMIRA, si se numara printre cele mai bune alegeri pentru cazare in Slanic Moldova. Este pozitionata pe malul stang al raului Slanic in apropierea DN12 B, in zona pietiei agroalimentare din localitate.

Loc de joaca vila Moldavia Class

Vila Moldavia Class **** pune la dispozitia celor mici doua locuri de joaca situate in curtea interioara. Locurile de joaca sunt situate in zona foisoarelor, astfel incat cei mici pot fi usor supravegheati de parinti.

Vila Moldavia Class Iarna

Daca va ganditi sa petreceti un sejur perfect, sa respirati aerul curat din Statiunea Slanic Moldova, sa vizitati izvoarele tamaduitoare, sa admirati semetia naturii, sa ascultati susurul raului Slanic, atunci vila Moldavia Class este alegerea perfecta.

Sauna si jacuzzi vila Moldavia Class

Vila Moldavia Class va ofera posibilitatea de a va recrea si relaxa in zona dotata cu jacuzzi si sauna uscata.

sala petreceri vila Moldavia Class

Vila Moldavia Class dispunde de o sala multifunctionala ce poate fi folosita de grupurile cazate pentru a organiza traininguri, seminarii, petreceri sau chiar minidiscoteca.